ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Υπ. Διοικ. Μεταρ. Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.42.Α/247/οικ.31144/03.12.2014

Αποστολή στοιχείων.

Πρωτότυπο έγγραφο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

& ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 15

106 74, Αθήνα

Τηλ. 213 13 13 365, -201, -253, -371, -375, -374

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2014

Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ /Φ.42. Α / 247 /οικ. 31144

ΠΡΟΣ :

-Γραφεία Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων Διοικητικής Υποστήριξης ή Διοικητικού όλων των Υπουργείων, Γενικών και Ειδικών Γραμματειών

(με την παράκληση να κοινοποιήσουν το παρόν αυθημερόν στα ΝΠΔΔ εποπτείας τους)

-Υπουργείο Εσωτερικών

(με την παράκληση να κοινοποιήσουν το παρόν αυθημερόν σε όλους τους ΟΤΑ)

ΘΕΜΑ: «Αποστολή στοιχείων»

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ως εκ του νόμου καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας για το συντονισμό των ενεργειών της δημόσιας διοίκησης και την κατά ενιαίο τρόπο αντιμετώπιση των όμοιων θεμάτων που προκύπτουν κατά την οργάνωση των δομών της και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της στο πλαίσιο της κινητικότητας, έχει γίνει αποδέκτης εγγράφων από Υπηρεσίες, σχετικά με υπαλλήλους που ετέθησαν σε διαθεσιμότητα και δεν είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εκδοθείσες Ανακοινώσεις του Υπουργού Δ.Μ.Η.Δ., επειδή οι τιθέμενες εκ του νόμου προθεσμίες είχαν εκπνεύσει.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, συμπληρώνοντας το συνημμένο αρχείο και αποστέλλοντάς το, υπογεγραμμένο αρμοδίως, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kinitikotita@ydmed.gov.gr το αργότερο έως και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, για τα στοιχεία των υπαλλήλων, που ετέθησαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας και για λόγους που δεν ανάγονται σε δική τους υπαιτιότητα (π.χ. αναπλήρωση εξαιρούμενου από τη διαθεσιμότητα, θέση σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών μετά από έλεγχο του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ., επαναφορά στην Υπηρεσία με ανάκληση πράξεων λύσης υπαλληλικής σχέσης λόγω πλάνης για τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα και στη συνέχεια θέσης σε διαθεσιμότητα αυτών, αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν υποψηφίους για πρόσληψη σε θέσεις ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας και υποψήφιοι που καθ’ οιονδήποτε νόμιμο τρόπο συμπεριλήφθηκαν στους τελικούς πίνακες διορισθέντων σε Δήμους, διορίσθησαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά τη δημοσίευση του ν.4257/2014) δεν είχαν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης σε καμία από τις εκδοθείσες έως σήμερα Ανακοινώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Το ως άνω αρχείο θα βεβαιώνεται από τον αρμόδιο Προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού ή Προσωπικού για την ακρίβεια των στοιχείων του.

Τα ως άνω στοιχεία θα πρέπει να αποσταλούν από κάθε Υπουργείο συγκεντρωτικά συμπεριλαμβανομένων και των Ν.Π.Δ.Δ. που εποπτεύει, καθώς επίσης η Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας Αποκεντρωμένων Διοικήσεων του ΥΠΕΣ για τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και η Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τους Ο.Τ.Α. α ΄και β΄βαθμού.

Ο Γενικός Γραμματέας

Θοδωρής Λιβάνιος

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671