ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Αριθ. Πρωτ.: Δ6Α 1124415 ΕΞ2014/09.09.2014

Σύσταση, συγκρότηση και ορισμός μελών Ομάδας Εργασίας για την παρακολούθηση της ολοκλήρωσης, υλοποίησης και εφαρμογής του Προεδρικού Διατάγματος του νέου Οργανισμού του Υπουργείου Οικονομικών.

Πρωτότυπο έγγραφο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Δ6)

ΤΜΗΜΑ Α'

Ταχ. Δ/νση : Λεωχάρους 2

Ταχ. Κωδ. : 101 84 ΑΘΗΝΑ

Πληροφορίες : Δημ. Παπαδάκης

Τηλέφωνο : 210 - 33.11.291

FAX : 210 - 32.30.829

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αριθ. Πρωτ.: Δ6Α 1124415 ΕΞ2014

ΘΕΜΑ: Σύσταση, συγκρότηση και ορισμός μελών Ομάδας Εργασίας για την παρακολούθηση της ολοκλήρωσης, υλοποίησης και εφαρμογής του Προεδρικού Διατάγματος του νέου Οργανισμού του Υπουργείου Οικονομικών

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις:

α) Των άρθρων 89 και 128 του π.δ. 284/1988 (Α' 128 & 165) «Οργανισμός του Υπουργείου Οικονομικών».

β) Του π.δ. 185/2009 (Α' 213) «Ανασύσταση του Υπουργείου Οικονομικών, συγχώνευση του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών με τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και μετονομασία του σε Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας» και του π.δ. 189/2009 (Α' 221) «Καθορισμός και ανακατανομή αρμοδιοτήτων των Υπουργείων».

γ) Του άρθρου 34 του ν. 1914/1990 (Α' 178) «Εκσυγχρονισμός και ανάπτυξη του δημόσιου τομέα και της κεφαλαιαγοράς, φορολογικές ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις», σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 13 του ν. 2346/1995 (Α' 220) «Δαπάνες κίνησης των μετακινουμένων προσώπων με εντολή του Δημοσίου εντός και εκτός της Επικράτειας για εκτέλεση υπηρεσίας και άλλες διατάξεις».

δ) Της υποπαραγράφου Ε2 της παραγράφου Ε του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012(Α'222) «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 - Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016», όπως ισχύει.

ε) Των άρθρων 13 έως 15 του ν. 2690/1999 (Α'45) «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις».

στ) Την αριθ. ΔΙΑΔΠ/Α/7841/19-4-2005 (Β'539) κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομίας και Οικονομικών «Συνεδρίαση συλλογικών οργάνων με τηλεδιάσκεψη».

ζ) Του άρθρου 17 του ν. 3205/2003 (Α' 297) «Μισθολογικές ρυθμίσεις λειτουργών και υπαλλήλων του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α., μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και αντιστοίχων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος και άλλες συναφείς διατάξεις», όπως αντικαταστάθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν. 3833/2010 (Α' 40) «Προστασία της Εθνικής Οικονομίας-Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης» και του άρθρου 21 του ν. 4024/2011 (Α' 226) «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015», όπως ισχύει.

2. Το από 22/7/2014 μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

3. Την ανάγκη παρακολούθησης της ολοκλήρωσης, υλοποίησης και εφαρμογής του Προεδρικού Διατάγματος του νέου Οργανισμού του Υπουργείου Οικονομικών.

4. Το γεγονός ότι, από τις διατάξεις της απόφασης αυτής, δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Α. Συνιστούμε στο Υπουργείο Οικονομικών, Ομάδα Εργασίας για την παρακολούθηση της ολοκλήρωσης, υλοποίησης και εφαρμογής του Προεδρικού Διατάγματος του νέου Οργανισμού του Υπουργείου Οικονομικών.

Β. Συγκροτούμε την παραπάνω Ομάδα Εργασίας και ορίζουμε τα μέλη αυτής , ως εξής:

1) Χαράλαμπο Τσαβδάρη, Γενικό Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.), ως Συντονιστή.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Συντονιστή θα τον αναπληρώνει το μέλος της ομάδας, με α/ α 4, Απόστολος Κρυωνίδης.

2) Γεώργιο Χατζάκη, Ειδικό Σύμβουλο στο Γραφείο της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, ως μέλος.

3) Καλλιόπη Πατσαβά, Οικονομική Επιθεωρήτρια, με ανάθεση, ως μέλος.

4) Απόστολο Κρυωνίδη, υπάλληλο με βαθμό Δ' του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, ειδικό σύμβουλο στο Γραφείο του Υπουργού Οικονομικών, ως μέλος.

5) Παρασκευή Λεγάκη, υπάλληλο με βαθμό Β' του κλάδου ΠΕ3 Διοικητικού Προσωπικού Λειτουργίας και Εκμετάλλευσης Η/Υ, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οργάνωσης της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.), ως μέλος, με αναπληρώτρια την Σοφία Σωμαρακάκη, υπάλληλο με βαθμό ΣΤ' του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στην ίδια Διεύθυνση.

6) Αθανάσιο Μάρρα, υπάλληλο με βαθμό Β', του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανθρώπινου Δυναμικού, ως μέλος.

7) Ελισάβετ Μαυρίδου, υπάλληλο με βαθμό Β' του κλάδου ΠΕ

Δημοσιονομικών, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσωπικού Γ.Λ.Κ. της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης & Ελέγχου Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων από την Ε.Ε. της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής, ως μέλος.

8) Σταύρο Ακαλίδη, υπάλληλο με βαθμό Γ' του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊστάμενο του Τμήματος Α' - Διοικητικής Οργάνωσης της Διεύθυνσης Οργάνωσης, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Σπυριδούλα Καραγκούνη, υπάλληλο ίδιου βαθμού και κλάδου, που υπηρετεί στην ίδια Διεύθυνση.

9) Ειρήνη Κλουκινιώτη, υπάλληλο με βαθμό Γ' του κλάδου ΠΕ

Δημοσιονομικών, Προϊσταμένη του Τμήματος Α'-Υπηρεσιακής Κατάστασης Προσωπικού της Διεύθυνσης Προσωπικού Γ.Λ.Κ., ως μέλος.

10) Μιχάλη Οικονόμου, υπάλληλο με βαθμό Γ', με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που υπηρετεί στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, ως μέλος.

11) Νίκη Τσούμα, υπάλληλο με βαθμό Γ' του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής - Επιστήμης Η/Υ (Software), που υπηρετεί στο Αυτοτελές Τμήμα Στρατηγικής, Προγραμματισμού και Διαχείρισης Έργων της Γ.Γ.Π.Σ., ως μέλος.

12) Μάρθα Μοδιάτη, υπάλληλο με βαθμό Δ' του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Προσωπικού Γ.Λ.Κ., ως μέλος.

13) Μαρίνο Παπαδάκη, υπάλληλο με βαθμό Δ' του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας, ως μέλος.

14) Γεώργιο Αραμπατζάκη, υπάλληλο με βαθμό Ε', του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο Γραφείο της Γενικής Γραμματέως της Γ.Γ.Δ.Ε., ως μέλος.

15) Αριστείδη Κουτσούμπα, μετακλητό διοικητικό υπάλληλο στο Γ ραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, ως μέλος.

16) Σπυρίδωνα Δημητρίου, νομικό, ειδικό συνεργάτη στο Γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών, ως μέλος.

17) Αντιγόνη Γιαννακάκη, νομικό, ειδική σύμβουλο στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Γ.Γ.Π.Σ, ως μέλος.

18) Χρυσούλα Λυμπεροπούλου, νομικό, ειδική σύμβουλο στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας, ως μέλος.

Γ. Χρέη Γραμματέα της Ομάδας Εργασίας θα εκτελεί το μέλος που θα ορίσει ο Συντονιστής αυτής.

Δ. Έργο της Ομάδας Εργασίας είναι ο συντονισμός και η παρακολούθηση της υλοποίησης των απαιτούμενων ενεργειών για την ολοκλήρωση, υλοποίηση και εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος του νέου Οργανισμού του Υπουργείου Οικονομικών.

Ε. Η Ομάδα Εργασίας θα συνεργάζεται με στελέχη του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όποτε χρειασθεί, καθώς και με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, στελέχη των οποίων μπορεί να καλεί να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της.

ΣΤ. Η Ομάδα Εργασίας θα συνεδριάζει εντός των ωρών του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών ή σε χρόνο που καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση, σε κατάστημα του Υπουργείου Οικονομικών, που θα καθορίζει ο Συντονιστής της και η διάρκεια λειτουργίας της ορίζεται μέχρι την πλήρη εφαρμογή των διατάξεων του Π.Δ. «Οργανισμός του Υπουργείου Οικονομικών».

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Γκίκας Χαρδούβελης

Ακριβές αντίγραφο

Η Προϊσταμένη της Γραμματείας

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671