ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
13.01.2021

Επιστρεπτέα 5: Νέες διευκρινίσεις από Σταϊκούρα για παράταση.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Επιστρεπτέα 5: Νέες διευκρινίσεις από Σταϊκούρα για παράταση - ΒΙΝΤΕΟ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων των επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στον πέμπτο κύκλο του προγράμματος επιστρεπτέας προκαταβολής σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων επιχειρήσεων δεν φτάσει τις 400 χιλιάδες άφησε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στο MEGA.

Σε ερώτηση εάν θα δοθεί παράταση μίας εβδομάδας για την Επιστρεπτέα 5 την ώρα που κάποιοι άλλοι περιμένουν τα χρήματα του προγράμματος για να ζήσουν απάντησε: "Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη είναι η άσκηση: Από τη μία πλευρά υπάρχει ένα κομμάτι της κοινωνίας που ζητά παρατάσεις πολλές φορές εύλογα και υπάρχει και ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει γρήγορα ρευστότητα για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Όλα αυτά πάντα τα αξιολογούμε. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, σήμερα που μιλάμε η καταληκτική ημερομηνία είναι την Παρασκευή. Ο αριθμός μπορεί να φτάσει τις 400 χιλιάδες επιχειρήσεις. Εάν συνεπώς δούμε ότι υπάρχει σημαντική απόκλιση και υπάρχουν αιτήματα εύλογα ότι χρειάζεται μια ολιγοήμερη παράταση, θα εξεταστούν".

Ωστόσο τόνισε ότι " αυτό που θέλω να είναι ξεκάθαρο είναι ότι πρέπει οι επιχειρήσεις να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι την Παρασκευή ώστε να μπορέσουμε η εκταμίευση να γίνει το συντομότερο δυνατόν".

ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: http://www.enikonomia.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671