ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
10.04.2019

Ικανοποίηση από τους πρατηριούχους για το νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομίας.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ικανοποίηση από τους πρατηριούχους για το νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομίας

Προβλέπει εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής δεδομένων σε όλες τις ελεύθερες εγκαταστάσεις διακίνησης και αποθήκευσης πετρελαιοειδών και ενεργειακών προϊόντων.

Την ικανοποίησή της για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης περί προσέλκυσης Στρατηγικών Επενδύσεων που προβλέπουν την υποχρεωτική εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης και ηλεκτρονικής μετάδοσης δεδομένων εισροών - εκροών σε όλες τις ελεύθερες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης καυσίμων, βιοκαυσίμων, κ.λ.π. εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

Όπως σημειώνει, η ΠΟΠΕΚ «χαιρετίζει, παρά την καθυστέρηση τουλάχιστον 10 ετών, τις ενέργειες του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης να νομοθετήσει με το κατατεθέν ν/σ τις πάγιες θέσεις της Π.Ο.Π.Ε.Κ. για την εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής δεδομένων σε όλες τις ελεύθερες εγκαταστάσεις διακίνησης και αποθήκευσης πετρελαιοειδών και ενεργειακών προϊόντων». Εκφράζει ωστόσο ανησυχία για το γεγονός ότι το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των προς ψήφιση διατάξεων έχει ορίζοντα 24 μηνών, αφού προηγηθεί η έκδοση τουλάχιστον 6 Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.

Πηγή: https://www.euro2day.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671