ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Τρίτη - 28/11/2017)

Ανεστάλη η αποχή των συμβολαιογράφων - Ξεκινούν οι πλειστηριασμοί

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ανεστάλη η αποχή των συμβολαιογράφων - Ξεκινούν οι πλειστηριασμοί

Την έναρξη των πλειστηριασμών, μια μέρα μετά την άφιξη των θεσμών στην Αθήνα, στις 29 Νοεμβρίου, σημάνει η απόφαση των συμβολαιογράφων να αναστείλουν την αποχή τους.

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης των συμβολαιογράφων Αθήνα και Πειραιά, αν και όχι ομόφωνα, αφού υπήρξαν εντάσεις και πέντε μέλη της μειοψηφίας του ΔΣ Συλλόγου παραιτήθηκαν και αποχώρησαν.

Η εκκίνηση των πλειστηριασμών και ειδικότερα μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων αποτελεί ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα της γ' αξιολόγησης και θα βρεθεί στο επίκεντρο των επαφών που θα έχουν κυβέρνηση και θεσμοί τις επόμενες μέρες.

Το κουαρτέτο επιστρέφει την Τρίτη στην Αθήνα, με τις συναντήσεις να ξεκινούν στις 10:30 το πρωί, σύμφωνα με κύκλους του υπ. Οικονομικών, και με στόχο να κλείσει μέσα στην εβδομάδα την τεχνική συμφωνία (staff level agreement) για την τρίτη αξιολόγηση.

Τα προαπαιτούμενα θα βρεθούν επίσης στο «τραπέζι» του σημερινού Euro Working Group, κατά το οποίο η ελληνική πλευρά πρόκειται να ενημερώσει για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις μεταρρυθμίσεις και ειδικότερα στο ενεργειακό κομμάτι.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του υπ. Ενέργειας, Γ. Σταθάκη, οι μεταρρυθμίσεις στο χαρτοφυλάκιό του δεν πρόκειται να καθυστερήσουν την αξιολόγηση αφού οι διαπραγματεύσεις για το τελικό πακέτο που θα περιλαμβάνει την αποεπένδυση της ΔΕΗ απο τον λιγνίτη ολοκληρώνονται.

Πηγή: http://www.newmoney.gr/

 

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671