ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Τετάρτη - 16/08/2017)

Επτά στους δέκα (ακόμα) δεν κόβουν αποδείξεις.

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Επτά στους δέκα (ακόμα) δεν κόβουν αποδείξεις

Ποιο κλαμπ την πλήρωσε στη Μύκονο και τι έδειξαν οι έλεγχοι που έγιναν από τις αρχές σε Τρούμπα, Σποράδες, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ξάνθη και Βόλο.

Τα λουκέτα πέφτουν βροχή. Οι παραβάτες της φορολογικής νομοθεσίας όμως συνεχίζουν ακάθεκτοι να μην εκδίδουν αποδείξεις και ας έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με πρόστιμα και κλείσιμο των καταστημάτων τους για 24 ή 48 ώρες στην καλύτερη περίπτωση. Διότι σε περίπτωση υποτροπής το λουκέτο γίνεται δεκαήμερο.

Οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ συνεχίζονται και τα κλιμάκια έχουν ξεχυθεί σε κάθε τουριστική περιοχή της χώρας. Από τη Μύκονο έως την Ξάνθη και από τη Σκιάθο έως την Τρούμπα. Διακρίσεις δεν γίνονται. Κλαμπ και εστιατόρια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και κομμωτήρια ή καταστήματα τουριστικών ειδών δεν εξαιρούνται.

Σε μία ημέρα, χθες, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΑΑΔΕ διενεργήθηκαν 55 έλεγχοι σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Θεσσαλία, Σποράδες και Ξάνθη. Διαπιστώθηκαν 39 παραβάτες (παραβατικότητα 71%) και 167 παραβάσεις.

Ξημερώματα Κυριακής στο γνωστό κλαμπ της Μυκόνου 4711 όπου εμφανίζεται καθημερινά ο Διονύσης Σχοινάς διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο ότι δεν είχαν εκδοθεί 20 αποδείξεις. Το μαγαζί θα είναι κλειστό σήμερα και αύριο.

Σε τουριστικό πλοίο που πραγματοποιεί ημερήσιες εκδρομές από τη Μύκονο στη Δήλο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 62 εισιτήρια συνολικής αξίας 1.240 ευρώ. Επιβλήθηκε πρόστιμο.

Οι έλεγχοι του τελευταίου 24ώρου ανέδειξαν επίσης παραβάσεις σε κλαμπ στην Τρούμπα (δεν είχαν κοπεί 26 αποδείξεις) σε ψαροταβέρνα στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, σε καφέ στο Βόλο, σε κομμωτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε κατάστημα τουριστικών ειδών και κλαμπ στη Σκιάθο, σε Beach bar στην περιοχή Άφυτα Χαλκιδικής. Σε όλους τους παραβάτες επιβλήθηκαν 48ωρα λουκέτα.

Έλενα Λάσκαρη

e.laskari@euro2day.gr

Πηγή: http://www.euro2day.gr/

 

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671