ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Δευτέρα - 12/09/2016)

Αλεξιάδης: Πολύ δύσκολα θα έχουμε νέα ρύθμιση 100 δόσεων.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Αλεξιάδης: Πολύ δύσκολα θα έχουμε νέα ρύθμιση 100 δόσεων

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανάφερε πως τα έσοδα είναι πάνω από τους στόχους ενώ είπε πως δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης ή νέα φορολογία.

Όσοι ονειρεύονται νέους φόρους θα διαψευστούν υπογράμμισε μιλώντας στα Παραπολιτικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανάφερε πως τα έσοδα είναι πάνω από τους στόχους ενώ είπε πως δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης ή νέα φορολογία, ενώ υπογράμμισε πως η κυβέρνηση ξέρει ότι έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων σημειώνοντας πως είναι σε εξέλιξη η εφαρμογή ενός προγράμματος που προβλέπει την πληρωμή των φόρων

Ο κ. Αλεξιάδης ωστόσο αναφερόμενος στο θέμα των δόσεων ξεκαθάρισε πως είναι δύσκολο να έχουμε ξανά ρύθμιση 100 δόσεων ενώ είπε πως οι ρυθμίσεις των 12 ή 24 δόσεων υπάρχουν για νέες φορολογικές εκκρεμότητες.

Ερωτηθείς για τον δυσβάσταχτο ΕΝΦΙΑ που καλείται να καταβάλλει το «χαμόγελο του Παιδιού», είπε πως δεν υπάρχει δυνατότητα να απαλλάξουμε φωτογραφικά τα νομικά πρόσωπα, ενώ σημείωσε πως τα νομικά πρόσωπα πληρώνουν ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα που έχουν και νοικιάζουν για να έχουν έσοδα.

Αναφορικά με τη χρήση πλαστικού χρήματος επανέλαβε πως το νομοσχέδιο θα λύσει προβλήματα στις συναλλαγές του πολίτη και θα βοηθήσει στην αύξηση των εσόδων, ενώ τέλος, είπε πως το υπουργείο είναι στο τελικό στάδιο για τον ακατάσχετο λογαριασμό.

Πηγή: http://www.euro2day.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671