ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Παρασκευή - 22/04/2016)

Κοινές δράσεις ΣΕΒ - γ.γ. Καταναλωτή για ενημέρωση του κοινού.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Κοινές δράσεις ΣΕΒ - γ.γ. Καταναλωτή για ενημέρωση του κοινού

Στη δρομολόγηση κοινών δράσεων για την πληρέστερη ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού συμφώνησαν η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και ο ΣΕΒ.

Συνάντηση για θέματα προστασίας καταναλωτή πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Αντώνη Παπαδεράκη και των κ. Ιωάννη Γιώτη, αντιπροέδρου του ΣΕΒ και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για Θέματα Καταναλωτή του Συνδέσμου, και κ. Γιώργου Ναθαναήλ, συντονιστή του Τομέα Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του Συνδέσμου.

Στη συζήτηση, στην οποία μετείχαν και στελέχη των υπηρεσιών της ΓΓΕΠΚ, τονίστηκε από την πλευρά της Γραμματείας η σημασία της δράσης των επιχειρήσεων για την προστασία και ικανοποίηση του καταναλωτή και η ανάγκη εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της σχετικής νομοθεσίας.

Από την πλευρά του ΣΕΒ τονίστηκε η σημασία που αποδίδουν τα μέλη του στην ικανοποίηση και στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος για τα ζητήματα αυτά.

Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών για δρομολόγηση από κοινού δράσεων σχετικών με την πληρέστερη ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ανέδειξε τη διάθεση συνεργασίας αμφότερων για την προώθηση των παραπάνω θεμάτων, τα οποία θα υλοποιηθούν μέσα από σύσταση ομάδας εργασίας, στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας και στελέχη του ΣΕΒ.

Πηγή: http://www.euro2day.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671