ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Παρασκευή - 05/02/2016)

Κατρούγκαλος - Τσακαλώτος: Δεν μας ζήτησαν περικοπές - νέα μέτρα.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Κατρούγκαλος - Τσακαλώτος: Δεν μας ζήτησαν περικοπές - νέα μέτρα

Ρεπορτάζ: Μαυρούλη Αργυρώ

«Καμία μείωση συντάξεων δεν έθεσαν οι θεσμοί» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνάντησης με τους εκπροσώπους των δανειστών, στην οποία μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

Σύμφωνα με το enikonomia.gr o κ. Κατρούγκαλος δήλωσε ότι «όλα τα μεγάλα θέματα παραμένουν ανοικτά και χρειάζεται ιδιαίτερα σκληρή και αναλυτική διαπραγμάτευση». Ο υπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι «οι θεσμοί δεν έχουν θέσει καμία μείωση των συντάξεων».

Οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας, θα συνεχιστούν με τα τεχνικά κλιμάκια, ενώ οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν, με την επάνοδο των εκπροσώπων των δανειστών, οι οποίοι φεύγουν αύριο το μεσημέρι και επιστρέφουν σε δέκα μέρες.

Τσακαλώτος: Κανείς δεν μου ζήτησε νέα μέτρα

Εμένα προς το παρόν δεν μου έχει ζητήσει κανείς νέα μέτρα, στο πλαίσιο των συναντήσεων που συνεχίζονται σήμερα με τους επικεφαλής των θεσμών, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Το σχόλιο του υπουργού Οικονομικών ήρθε μετά από ερώτηση που του υποβλήθηκε σχετικά με τις επισημάνσεις της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις προβλέψεις της για την ελληνική οικονομία.

Πηγή: http://www.real.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671