ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Δευτέρα - 20/07/2015)

Αλεξιάδης για φοροδιαφυγή: Μόνο το στρατό δεν θα κατεβάσουμε.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Αλεξιάδης για φοροδιαφυγή: Μόνο το στρατό δεν θα κατεβάσουμε

Στον σχεδιασμό του για την πάταξη της φοροδιαφυγής αναφέρθηκε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Στον σχεδιασμό του για την πάταξη της φοροδιαφυγής αναφέρθηκε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Αυτό που χρειάζεται στο υπουργείο Οικονομικών αυτή τη στιγμή είναι να σβήσουμε τις φωτιές που δεν έχουν σβήσει ακόμα. Στο υπουργείο υπάρχουν φωτιές που κατατρώγουν την ελληνική οικονομία», σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης και πρόσθεσε πως ένα άμεσο πρόβλημα είναι εκείνο της φοροδιαφυγής:

«Δεν πρέπει το καλοκαίρι του 2015 να χαθεί ούτε ένα ευρώ φόρος από αυτό που χάθηκε το καλοκαίρι του 2014. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά», ανέφερε.

«Πρέπει όλοι να ζητάμε την απόδειξή μας, όλοι να καταγγέλλουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες τα φαινόμενα φοροδιαφυγής όπου τα διαπιστώνουμε, να καταλάβουμε ότι η φοροδιαφυγή είναι εθνικό έγκλημα και είναι πατριωτικό μας καθήκον να τη χτυπήσουμε», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Θα ξεκινήσουμε από την μεγάλη φοροδιαφυγή και θα φθάσουμε μέχρι και τον φούρνο, διότι όλοι πρέπει να πληρώσουν».

«Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δείτε στην αγορά συνεργεία του ΣΔΟΕ, συνεργεία της Ειδικής υπηρεσίας διασφάλισης δημοσίων εσόδων, την Οικονομική Αστυνομία. Θα υπάρχει μία πλήρης ενεργοποίηση κάθε δυνατότητας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πράγματα. Μόνο τον στρατό δεν θα κατεβάσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης.

«Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα. Θα δουν σκηνές που θα τρίβουν τα μάτια τους. Δεν υπάρχει περίπτωση όταν αυτή η κυβέρνηση που επιβάλει τόσο δύσκολα φορολογικά μέτρα να αφήσει οποιονδήποτε να κλέβει έστω και ένα ευρώ», κατέληξε.

Πηγή: http://www.thetoc.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671