ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Τετάρτη - 01/07/2015)

Κατάσχεση και στα διαθέσιμα των ασφαλιστικών ταμείων.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Κατάσχεση και στα διαθέσιμα των ασφαλιστικών ταμείων

Εντολή να μεταφερθούν άμεσα στην Τράπεζα της Ελλάδος τα ταμειακά διαθέσιμα των ασφαλιστικών ταμείων για να πληρωθούν οι συντάξεις, έδωσε το υπουργείο Εργασίας.

του Θάνου Τσίρου

Και τα… ρέστα τους καλούνται να μεταφέρουν εντός της ημέρας στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δημοσίου προκειμένου να καταστεί εφικτή η εκπλήρωση των υποχρεώσεων των ταμείων, δηλαδή η καταβολή των συντάξεων. Με χθεσινή επιστολή τους προς τις διοικήσεις, οι κ.κ Σκουρλέτης και Στρατούλης, «παρακαλούν εντός της ημέρας, εφόσον υπάρχουν πλεονάζοντα κεφάλαια, να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες μεταφοράς διαθεσίμων στον λογαριασμό διαθεσίμων της Τράπεζας της Ελλάδας».

Ο υπουργός και ο αναπληρωτής του, υπενθυμίζουν μέσω της επιστολής ότι την ευθύνη για την άμεση εφαρμογή του νόμου –δηλαδή τη μεταφορά όσων διαθεσίμων έχουν απομείνει στο λογαριασμό της ΤτΕ φέρουν οι διοικήσεις των ταμείων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα υπόλοιπα που έχουν απομείνει δεν ξεπερνούν τα 350-400 εκατ. ευρώ αλλά ακόμη και τα ποσά αυτά κρίνονται απολύτως αναγκαία προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταβολή των συντάξεων αυτόν τον μήνα.

Πηγή: http://www.thetoc.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671