ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (πλην Υπ. Οικονομικών)"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Δελτίο Τύπου (Δευτέρα - 18/05/2015)

Δ. Στρατούλης αναφορικά με τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 18-05-2015

Δήλωση Αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη

«Κάθε ημέρα ο κ. Βρούτσης λέει και ένα νέο ψέμα»

Με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις του κ.Βρούτση αναφορικά με τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης δηλώνει τα εξής:

«Είναι ιδιαιτέρως προκλητικό το γεγονός, ότι ο εμπνευστής και εφαρμοστής της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και βασικός εκφραστής υλοποίησης των μνημονιακών ανθρωποκτόνων, αντιασφαλιστικών και αντεργατικών πολιτικών, κόπτεται για το αν θα ανασταλεί ή όχι το τερατούργημα της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος που ο ίδιος δημιούργησε. Τον ενημερώνουμε -γιατί το άγχος σκοτώνει- ότι το νομοθετικό τέκνο του, δηλαδή η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, δεν εφαρμόζεται από την Κυβέρνηση μας και δεν θα εφαρμοστεί και στο μέλλον.

Ο κ. Βρούτσης θα πρέπει να γνωρίζει, ότι κυβέρνηση μας δεν βάζει τέλος μόνο στη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος. Βάζει τέλος και στη «ρήτρα μηδενικής αξιοπρέπειας», την οποία «θέσπισαν» οι μνημονιακές κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου, εξαθλιώνοντας τους συνταξιούχους και ταπεινώνοντας την χώρα μας. Δυστυχώς, κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο ελληνικός λαός απέρριψε τις πολιτικές τους, και την τρομολαγνική τακτική τους.

Ο κ. Βρούτσης, έχει επιστρατεύσει τις τελευταίες ημέρες κάθε απόθεμα κινδυνολογίας και φόβου για μικροπολιτικούς λόγους. Μόνο που οι κορώνες του είναι κενό γράμμα και προκαλούν πολύ θόρυβο για το τίποτα. Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά το σφαγιαστικό –για τα ασφαλιστικά ταμεία- κούρεμα των αποθεματικών τους (PSI), τις καταστροφικές μειώσεις όλων των συντάξεων, αλλά και τους νόμους που κατεδάφισαν των εργασιακών σχέσεων.»

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671