ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Πέμπτη - 14/05/2015)

Βουλή: Υπερψηφίστηκε η ΠΝΠ για την ΕΒΖ και τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Βουλή: Υπερψηφίστηκε η ΠΝΠ για την ΕΒΖ και τα ληξιπρόθεσμα χρέη

Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή, επι της αρχής και στο σύνολό του, το νομοσχέδιο για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και άλλες διατάξεις

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Από την ψήφιση των τροπολογιών αποχώρησε το Ποτάμι, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του γιατί δεν εντάχθηκαν στο ενιαίο άρθρο του νομοσχεδίου, όπως προβλέπεται για τις ΠΝΠ, αλλά διεξήχθη ξεχωριστή ψηφοφορία.

Υπέρ της τροπολογίας με γενικό αριθμό 137, που αφορά την τροποποίηση διατάξεων του κώδικα φορολόγησης, τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Καταψήφισε η ΝΔ ενώ Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ δήλωσαν «παρών».

Η τροπολογία με γενικό αριθμό 138, που αφορά τις Λαϊκές Αγορές, υπερψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, καταψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ «παρών» δήλωσαν Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ.

Η τροπολογία που αφορά φορολογικά ζητήματα, παράταση προθεσμίας για τη δήλωση στοιχείων ακίνητης περιουσίας και αναλογική καταβολή τελών αυτοκινήτων, υπερψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ, ενώ Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ δήλωσαν «παρών».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671