ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (πλην Υπ. Οικονομικών)"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Δελτίο Τύπου (Πέμπτη - 26/03/2015)

Συνάντηση με την Ομοσπονδία των Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας πραγματοποίησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 26-3-2015

Συνάντηση με την Ομοσπονδία των Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας πραγματοποίησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης.

Η ηγεσία της Ομοσπονδίας παρουσίασε στον αναπληρωτή υπουργό τις θέσεις της για τα ασφαλιστικά προβλήματα του κλάδου, κυρίως για τα επικουρικά ταμεία και τις εφάπαξ παροχές, ενώ δεσμεύτηκε να καταθέσει αναλυτικές προτάσεις τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Στρατούλης ζήτησε να συνεχισθεί η συνεργασία και ο διάλογος, προκειμένου να λυθούν τα ακανθώδη ζητήματα του κλάδου, ενώ δεσμεύτηκε, για ακόμη μια φορά, ότι δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε κύριες , επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ παροχές.

Σε ότι αφορά τα πακέτα των εθελούσιων εξόδων, ο αναπληρωτής υπουργός υπογράμμισε ότι οι τράπεζες θα πρέπει να αναγνωρίσουν τις νόμιμες υποχρεώσεις τους για τις «μαύρες τρύπες» που έχουν προκληθεί στα ασφαλιστικά ταμεία από τα προγράμματα που έχουν εφαρμόσει.

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671