ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (πλην Υπ. Οικονομικών)"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Δελτίο Τύπου (Πέμπτη - 26/03/2015)

Δηλώσεις Αναπληρώτριας Υπουργού Ράνιας Αντωνοπούλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Πάτρα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 26-3-2015

Τη σημασία της εθνικής ενότητας τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός για την καταπολέμηση της ανεργίας Ράνια Αντωνοπούλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Πάτρα. Εκεί είχε την τιμή και την χαρά να παρακολουθήσει τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «οι εθνικές εορτές μας θυμίζουν την ιστορία μας, αλλά και την ανάγκη να είμαστε όλοι ενωμένοι. Η πατρίδα μας περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό, από το να είμαστε όλοι ενωμένοι στην προσπάθεια να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, εξαιτίας των οποίων, πολλοί άνθρωποι υποφέρουν, λόγω φτώχειας και ανεργίας».

Πρόσθεσε ότι «με σύμπνοια και βαθιά γνώση του παρελθόντος αντλούμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε το παρόν και να χτίσουμε το μέλλον. Έχουμε την υποχρέωση να χτίσουμε το μέλλον και να οριοθετήσουμε πού θα πάει η χώρα μας».

Όσον αφορά την αντιμετώπιση της ανεργίας, η αναπληρώτρια υπουργός τόνισε ότι «αν δεν μπορούμε να έχουμε ρευστότητα και αν δεν μπορέσουμε να μπούμε ξανά σε μια αναπτυξιακή τροχιά, τότε τα προγράμματα και τα λίγα πράγματα που υπάρχουν για τους ανέργους, δεν αρκούν. Πρέπει να έχουμε μια συντονισμένη πολιτική, που θα μας βγάλει από την ύφεση των τελευταίων χρόνων».

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671