ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (πλην Υπ. Οικονομικών)"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Δελτίο Τύπου (Δευτέρα - 23/03/2015)

Συνάντηση Δ. Στρατούλη με επιμελητήρια.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 23-3-2015

Με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών συναντήθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Κωσταντίνος Μίχαλος (Πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΒΕΑ), ο Παναγιώτης Αγνιάδης (Γεν. Γραματέας ΚΕΕΕ), ο Νίκος Σοφιανός (Γεν. Γραμματέας ΕΒΕΑ) και ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕΑ, Ευάγγελος Τσόγης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παραδόθηκε στον αναπληρωτή υπουργό υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του επιχειρηματικού κόσμου για την κοινωνική ασφάλιση.

Ο κ. Στρατούλης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου για τις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης, αλλά και τις νομοθετικές παρεμβάσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί και σχετίζονται με την ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, την αποποινικοποίηση των οφειλών των επαγγελματιών προς αυτά, αλλά και τη δυνατότητα επιλογής μέχρι τρεις κατώτερες ασφαλιστικές κατηγορίες κατάταξης στην ασφάλιση στον ΟΑΕΕ.

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671