ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (πλην Υπ. Οικονομικών)"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Δελτίο Τύπου (Πέμπτη - 19/02/2015)

Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων περί κατάργησης των ασφαλιστικών εισφορών και αντικατάστασης τους με παρακράτηση φόρου.

Πρωτότυπο έγγραφο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 18–2-2015

Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε ανακοινώσεις και σχόλια, με αφορμή τις δηλώσεις του Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Όσον αφορά ανακοινώσεις και σχόλια, που έγιναν με αφορμή τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά, περί κατάργησης των ασφαλιστικών εισφορών και αντικατάστασης τους με παρακράτηση φόρου, διευκρινίζουμε ότι, όπως και ο ίδιος με σαφήνεια ανέφερε, πρόκειται για δικές του, παλαιότερες, προσωπικές απόψεις-προτάσεις, που δεν ανταποκρίνονται στις προ-θέσεις και στην πολιτική του υπουργείου και της κυβέρνησης.

Η νέα κυβέρνηση βάζει φρένο στις μειώσεις των συντάξεων , αποκαθιστά τον δημόσιο, αναδιανεμητικό, αλληλέγγυο και καθολικό χαρακτήρα της και θα στηρίξει τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση με πρόσθετους δημόσιους πόρους , που δεν θα επιβαρύνουν σε καμιά περίπτωση τους φορολογούμενους και τους καταθέτες των τραπεζών.

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671