ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Τετάρτη - 18/02/2015)

Στρατούλης: Οι άμεσες προτεραιότητες για τις συντάξεις.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Στρατούλης: Οι άμεσες προτεραιότητες για τις συντάξεις

Ο αναπληρωτης υπουργός επανέλαβε ότι στις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου είναι η αναστολή και κατάργηση των προωθούμενων μειώσεων έως και 15% στις επικουρικές συντάξεις, αλλά και η αναστολή των επικείμενων μειώσεων στις κύριες.

Παράταση στην δυνατότητα των σχολικών φυλάκων να εξαγοράσουν ένσημα και δικαιώματα για την συνταξιοδότηση τους αναμένεται να δώσει ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, όπως δεσμεύτηκε μετά το πέρας της συνάντησής του με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θέμης Μπαλασόπουλος ζήτησε από τον κ. Στρατούλη να ενισχυθεί η υγειονομική περίθαλψη των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και να επανεξετασθούν τα επαγγέλματα που υπάρχουν στη λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων.

Ακόμη ζήτησε την λήψη μέτρων για τις επικουρικές συντάξεις και τα εφάπαξ, αλλά και την επανασύσταση του ΟΠΑΔ.

Από την πλευρά του ο κ. Στρατούλης επανέλαβε ότι στις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου είναι η αναστολή και κατάργηση των προωθούμενων μειώσεων έως και 15% στις επικουρικές συντάξεις, αλλά και η αναστολή των επικείμενων μειώσεων στις κύριες.

Επίσης επισήμανε ότι το ΕΚΑΣ θα χορηγηθεί και φέτος στο σύνολο των δικαιούχων χωρίς περικοπές μέσω αυστηριοποίησης των κριτηρίων.

Πηγή: http://www.euro2day.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671