ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Παρασκευή - 30/01/2015)

Βαρουφάκης: Δεν θέλουμε καν να διαπραγματευθούμε, θέλουμε να διασκεφθούμε μαζί τους.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Βαρουφάκης: Δεν θέλουμε καν να διαπραγματευθούμε, θέλουμε να διασκεφθούμε μαζί τους

Ερωτηθείς για τις θέσεις των ευρωπαίων και για τα περιθώρια διαπραγμάτευσης ανέφερε πως η ελληνική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να πει τα πράγμα ως έχουν- «Θα πούμε τα πράγματα όπως έχουν και όπως ξέρουμε ότι ξέρουν ότι έχουν».

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Αυστραλίας ABC, επανέλαβε τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί να έλθει σε ρήξη με τη ζώνη του ευρώ και τους πιστωτές της χώρας, τονίζοντας πως επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ευρωπαίοι να δούν την κυβερνητική αλλαγή στην Ελλάδα και της αλλαγή της οικονομικής πολιτικής ως την ευκαιρία της Ευρώπης για επανεκκίνηση.

Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με τους εταίρους της και για να δώσει έμφαση σε αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε καν να διαπραγματευθούμε , θέλουμε να διασκεφθούμε μαζί τους».

Εστιάζοντας στο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κανένα δεσμό, καμία δέσμευση και κανένα ανοικτό λογαριασμό με επιχειρηματικά καρτέλ.

Τέλος, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε στον εαυτό του ως «ελευθερόφρονα κομουνιστή» (libertarian communist) και εκμυστηρεύτηκε πως ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι μπορεί να μετατραπεί σε πολιτικό.

Πηγή: http://www.reporter.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671