ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Τετάρτη - 28/01/2015)

Τσίπρας: 4 οι άξονες της νέας κυβέρνησης – Διαπραγμάτευση με δικό μας σχέδιο.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας: 4 οι άξονες της νέας κυβέρνησης – Διαπραγμάτευση με δικό μας σχέδιο

«Είμαστε έτοιμοι για τη διαπραγμάτευση με το δικό μας σχέδιο... Θα διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες, δεν θα πάμε σε μια καταστροφική λύση ούτε θα συνεχίσουμε την πολιτική της υποτέλειας»

Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η στήριξη της οικονομίας ώστε να μπορέσει να επαναλειτουργήσει, η νέα διαπραγμάτευση με τους εταίρους για αναζήτηση αμοιβαία επωφελούς λύσης για το χρέος, και ένα καλύτερο κράτος με δίκαιο φορολογικό σύστημα είναι οι προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας ανοίγοντας τις εργασίες του πρώτου υπουργικού συμβουλίου.

«Είμαστε έτοιμοι για τη διαπραγμάτευση με το δικό μας σχέδιο... Θα διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες, δεν θα πάμε σε μια καταστροφική λύση ούτε θα συνεχίσουμε την πολιτική της υποτέλειας» διεμήνυσε.

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι κοινή συνισταμένη των κυβερνητικών προτεραιοτήτων είναι η αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας στη χώρα μας.

«Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με όλους» είπε, τονίζοντας ότι καλωσορίζει στην Αθήνα την Πέμπτη τον πρόεδρο της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς και την Παρασκευή τον πρόεδρο του Εurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας που ανέδειξε ο ελληνικός λαός έχει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο: Την αποκατάσταση του κύρους και της διεθνούς υπόστασης, της αξιοπρέπειας, της διαφάνειας και των δημοκρατικών θεσμών στη χώρα μας, αλλά και του αισθήματος δικαίου στον ελληνικό λαό. Η ευθύνη είναι βαριά, αλλά θα προχωρήσουμε με σχέδιο, και με την προωθητική δύναμη μιας ισχυρής λαϊκής εντολής, που δεν πρέπει να διαψεύσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχουμε περιθώρια για καθυστερήσεις, λάθη και παραλείψεις... Ο λαός απαιτεί να ματώσουμε για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς του» πρόσθεσε.

Ζήτησε από τους υπουργούς μηδενική ανοχή σε φαινόμενα αλαζονείας, φροντίδα ώστε να αποφεύγονται σπατάλες και αμείλικτη στάση απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς .

«Δεν ερχόμαστε για να απολαύσουμε προνόμια εξουσίας, αλλά για να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο που ασκείται η πολιτική και η διοίκηση της χώρας, να βάλουμε τέλος στο καθεστώς του ρουσφετιού, να κάνουμε παρελθόν το κράτος-πελάτη», είπε, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της νέας κυβέρνησης.

«Είμαστε κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: http://www.skai.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671