ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Ειδήσεις (Παρασκευή - 12/12/2014)

ΔΝΤ: Γυρνάμε τον Ιανουάριο αν υπάρχει πολιτική πρόοδος.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΔΝΤ: Γυρνάμε τον Ιανουάριο αν υπάρχει πολιτική πρόοδος

Κωστής Πλάντζος, Βασίλης Δαλιάνης για το Πρώτο Θέμα

Μόνο αν εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας θα επιστρέψουν και οι επικεφαλής της Τρόικα στην Αθήνα, ερμηνεύεται η δήλωση του Γουίλιαμ Μάρεϊ

Από τον Ιανουάριο αναμένει το ΔΝΤ ότι θα επιστρέψουν στην Αθήνα οι έπικεφαλής των ελεγκτών της Τρόικα. Όπως ανέφερε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Ταμείου Γουίλιαμ Μάρεϊ, κατά την τελευταία επίσημη ενημέρωση για εφέτος, έως τότε οι συζητήσεις θα συνεχίζονται με τα τεχνικά κλιμάκια, δείχνοντας πως το βάρος των ελέγχων θα πέσει στα δημοσιονομικά.

«Είναι πολύ σημαντικό θέμα και έχουν πολύ δουλειά» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ταμείου.

«Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε το πρόγραμμα στην Ελλάδα» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ταμείου και δήλωσε πως το ΔΝΤ «χαιρετίζει την αίτηση Αθήνας για την προληπτική γραμμή στήριξης». Αν και απέφυγε να απαντήσει αν έχει δεχθεί ανάλογο αίτημα από την Αθήνα, προϊδέασε πως το πρόγραμμα του ΔΝΤ για την Ελλάδα θα μετεξελιχθεί και αυτό σε προληπτική γραμμή στήριξης.

Για τις πολιτικές εξελίξεις, απέφυγε να απαντήσει αν η ελληνική κυβέρνηση είχε ενημερώσει την Κριστίν Λαγκάρντ, λέγοντας πως «πρέπει να ρωτήσει». Δεν απάντησε επίσης μήπως τυχόν οι επικεφαλής δεν επιστρέψουν, σε περίπτωση πρόωρων εκλογών.

Πηγή: http://www.protothema.gr/

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671