ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (πλην Υπ. Οικονομικών)"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Δελτίο Τύπου (Τετάρτη - 17/09/2014)

Υπ. Ανάπτυξης: Σύσκεψη με φορείς της αγοράς γάλακτος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη με φορείς της αγοράς γάλακτος

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των φορέων της αγοράς γάλακτος για το μερίδιο της συνεισφοράς τους, στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός και ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή Γεώργιος Στεργίου τόνισαν ότι θεωρούν αυτονόητη την ανάληψη πρωτοβουλιών από κάθε επιχείρηση (παραγωγής γάλακτος ή λιανεμπορίου) που αντιλαμβάνεται το ρόλο της στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Κάλεσαν τους εκπροσώπους της αγοράς να επενδύσουν στην εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση ΔΕΝ κάνει συμφωνίες κυρίων αλλά ασχολείται μόνο με λύσεις που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο όπως είναι η αναμόρφωση των συστημάτων διανομής και η δυναμική τιμολόγηση.

Τέλος η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ευχαρίστησε όλους τους φορείς για τη συνεισφορά τους και την ανταπόκριση τους στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες της κοινωνίας.

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671