ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Υπ. Εργασίας Αρ. Πρωτ. Φ.80000/οικ.13492/904/26.06.2014

Συγκρότηση και ορισμός μελών ομάδας εργασίας για την παρακολούθηση του προγράμματος μεταρρύθμισης της είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών μέσω της φορολογικής διοίκησης.

Πρωτότυπο έγγραφο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚHT. ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ Γ΄

Ταχ. δ/νση : Σταδίου 29

Ταχ. Κώδικας : 101 10

Τηλ. : 210 3368060

FAX: 210 3368180

Αθήνα 26.06.2014

Αρ. Πρωτ. Φ.80000/οικ.13492/904

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Πίνακας Αποδεκτών

Θέμα: «Συγκρότηση και ορισμός μελών ομάδας εργασίας για την παρακολούθηση του προγράμματος μεταρρύθμισης της είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών μέσω της φορολογικής διοίκησης».

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 8 του νόμου 2042/92 (ΦΕΚ 75 Α΄) «Αύξηση συντάξεων και άλλες ασφαλιστικές διατάξεις».

2. Τις διατάξεις του ν.4046/2012 (ΦΕΚ 28 Α΄) «Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Σ.Σ. της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας».

3. Τη μνημονιακή υποχρέωση της χώρας να συστήσει κοινή ομάδα εργασίας ΓΓΚΑ-Υπ. Οικονομικών για το εν λόγω έργο.

4. Τις διατάξεις του Π.Δ/ματος 85/2012 «Ίδρυση και μετονομασία Υπουργείων, μεταφορά και κατάργηση υπηρεσιών» (ΦΕΚ 141 Α΄).

5. Τις διατάξεις του Π.Δ/ματος 86/2012 « Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών

Υπουργών και Υφυπουργών» (ΦΕΚ 141 Α΄).

6. Τις διατάξεις του άρθρου 90 του Π.Δ/τος 63/2005 (ΦΕΚ 98 Α΄) και το γεγονός ότι από την παρούσα απόφαση δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Αποφασίζουμε:

Συγκροτούμε στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων ομάδα εργασίας για την παρακολούθηση του προγράμματος μεταρρύθμισης της είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών μέσω της φορολογικής διοίκησης.

Τα μέλη της ομάδας εργασίας ορίζονται ως εξής:

1. Παναγιώτης Κοκκόρης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ως Πρόεδρος.

2. Ματθούλα Τριανταφύλλου, Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του ΥΠΕΚΑΠ ως μέλος, με αναπληρωτή τον Αλέξανδρο Παπαθεοδώρου, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών του ΥΠ.Ε.Κ.Α.Π.

3. Άρτεμις Αναγνώστου-Δεδούλη, Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Κοινωνικής Ασφάλισης της Γ.Γ.Κ.Α., ως μέλος, με αναπληρώτρια τη Δέσποινα Πατούνα, Αναπλ. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κύριας Ασφάλισης Αυτοαπασχολουμένων της Γ.Γ.Κ.Α.

4. Χρήστος Χάλαρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Η.ΔΙ.Κ.Α., ως μέλος, με αναπληρώτρια την Αθηνά Τριανταφυλλίδη, υπάλληλο της Η.ΔΙ.Κ.Α.

5. Χαρίκλεια Γδοντάκη, Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ως μέλος, με αναπληρωτή το Δημήτριο Παπαχρήστου, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Ασφάλισης Εσόδων Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

6. Χρήστος Λιαπάκης, Αναπλ. Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Υπηρεσιών του Ο.Α.Ε.Ε, ως μέλος, με αναπληρώτρια τη Βασιλεία Λεκοτονετάκη, Προϊσταμένη Τμήματος Αναγκαστικών Μέτρων του Ο.Α.Ε.Ε.

7. Αντώνιος Μπομπολάκης, Αναπλ. Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλισης του ΟΓΑ, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Ελένη Τζουτζούκου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κύριας Ασφάλισης Αγροτών του ΟΓΑ.

8. Κορδάτου Ελένη, υπάλληλος στη Διεύθυνση Πολιτικής Εισπράξεων της Γ.Γ.Δ.Ε., ως μέλος, με αναπληρωτή τον Καπόγλου Γεώργιο, υπάλληλο στη Διεύθυνση Πολιτικής Εισπράξεων της Γ.Γ.Δ.Ε.

9. Χρήστος Μπουράνης, υπάλληλος στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (e-εφαρμογές) της Γ.Γ.Δ.Ε., ως μέλος, με αναπληρώτρια τη Μαρία Πρυνιωτάκη, υπάλληλο στη Διεύθυνση Πολιτικής Εισπράξεων της Γ.Γ.Δ.Ε.

10. Απόστολος Σχίζας, υπάλληλος στη Γενική Διεύθυνση Υποδομών και Υπηρεσιών Πληροφορικής – Επικοινωνιών της Γ.Γ.Π.Σ., ως μέλος, με αναπληρωτή το Δημήτριο Τσομάκα, υπάλληλο στη Διεύθυνση Πολιτικής Εισπράξεων της Γ.Γ.Δ.Ε.

Έργο της ομάδας είναι:

α) ο συντονισμός των ενεργειών για την υλοποίηση του έργου της μεταρρύθμισης της είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών σύμφωνα με το κοινό σχέδιο δράσης των Υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Οικονομικών, όπως αυτό ισχύει,

β) η εξειδίκευση των επί μέρους ενεργειών του σχεδίου δράσης, ο επιμερισμός τους στις αρμόδιες υπηρεσίες και ο προσδιορισμός των προθεσμιών για την υλοποίησή τους,

γ) η παροχή κατευθύνσεων στις αρμόδιες υπηρεσίες και η παρακολούθηση της εφαρμογής των επί μέρους ενεργειών εντός των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και

δ) η υποβολή προτάσεων για την υποβοήθηση και την επίλυση προβλημάτων που ανακύπτουν κατά την υλοποίηση του έργου.

Στις συνεδριάσεις της Ομάδας Εργασίας δύναται να συμμετέχουν και εκπρόσωποι άλλων ασφαλιστικών οργανισμών ή άλλων φορέων ή εμπειρογνώμονες, μετά από πρόσκληση του Προέδρου.

Η ομάδα εργασίας θα συνεδριάζει εντός και εκτός των ωρών εργασίας.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671