ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (πλην Υπ. Οικονομικών)"
Πίσω Aρχική σελίδα

 ΘΕΜΑ:  
Υπ. Ανάπτυξης (Τετάρτη - 02/04/2014)

Ημερίδα για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία του νέου ΕΣΠΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

2 Απριλίου, 2014

Ημερίδα για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία του νέου ΕΣΠΑ

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας διοργανώνει αύριο Πέμπτη 3 Απριλίου στο ξενοδοχείο Χίλτον ημερίδα διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία («ΕΠΑνΕΚ-κίνηση») του νέου ΕΣΠΑ.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις για τις δράσεις που θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα, οι οποίες θα τεθούν από αύριο σε δημόσια διαβούλευση.

Στην έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης θα απευθύνουν ομιλίες ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, ο επικεφαλής του Γραφείου Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης ECFIN της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ Γιώργος Γιαννούσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Γιώργος Ζαννιάς, ο επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού Δημήτρης Πτωχός, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων Γιάννης Παπαδόπουλος και ο ιδρυτής της εταιρίας Warply (Startup) Γιάννης Δοξαράς.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα συνεδριάσουν επιμέρους ομάδες εργασίας για τους τομείς της οικονομίας στους οποίους θα δοθεί έμφαση στο πλαίσιο του νέου προγράμματος. Οι τομείς αυτοί, όπως προέκυψαν από τις μελέτες του ΙΟΒΕ, του ΚΕΠΕ και της McKinsey είναι:

Τουρισμός, Ενέργεια, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Περιβάλλον, Δημιουργικές – Πολιτιστικές Βιομηχανίες, Αγροδιατροφή, Υλικά-Κατασκευές, Υγεία-Φαρμακευτική Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.

       Εκτύπωση σελίδας
Πίσω Αρχή Aρχική σελίδα


ΓΡΑΦΕΙΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 22. ΤΗΛ. 210 3217721, 210 3310096, 210 3240557, FAX: 210 3216671